Toimitus

Tuotteiden toimitus

Kaikki verkkokauppamme tuotteet valmistetaan aina tilausten mukaan. Käytämme tuotteiden valmistamiseen useita yhteistyökumppaneita, joille välitämme tilauksen valmistettavaksi heti asiakkaan tehdessä tilauksen. Tuotteet voidaan toimittaa myös muualta kuin Suomesta. Valmistamalla tuotteet tilausten mukaan, hävikin määrä on huomattavasti pienempi eikä myymättä jääneitä tuotteita päädy turhaan roskiin.

Toimitusmaksu tilauksille on aina kiinteä 5,90€. Voit siis tilata niin monta kuppia kuin haluat, eikä toimitusmaksut kasva tuotteiden määrän mukaan.

Toimitusaika tuotteille yleisesti on noin 3-10 arkipäivää, joka sisältää tuotteiden painatuksen ja toimituksen. Tuotteiden kuljetukseen käytämme pääosin Postnordia, Postia ja DHL kuljetuspalveluja. Tarvittaessa voimme käyttää myös muita tavarantoimittajia.

Mikäli tilaat tuotteita eri tuoteryhmistä samassa tilauksessa (esim. muki ja t-paita), tuotteet voidaan toimittaa eri lähetyksissä/paketeissa. Saat joka lähetyksestä/paketista erilliset seurantakoodit sähköpostiisi tilauksen lähettämisen jälkeen.

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti aina asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan noutopisteeseen. Kun tilauksesi tuotteet on valmistettu ja ne lähtevät toimitukseen, saat siitä tiedon sähköpostilla. Samaisesta viestistä löydät myös seurantakoodin paketille. Kun pakettisi on noudettavissa, saat siitä ilmoituksen tilauksen yhteystiedoissa antamaasi puhelinnumeroon ja/tai sähköpostiosoitteeseen.

Huomioithan, että paketteja säilytetään noutopisteissä 7 päivää, jonka jälkeen ne palautuvat takaisin lähettäjälle.

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tuotteiden palautus. Mikäli asiakas ei nouda tilattua lähetystä, se palautuu takaisin lähettäjälle. Perimme noutamatta lähetetyistä lähetyksistä postikulujen lisäksi 10 euron käsittelymaksun.

Noutamatta jätettyjä ja lähettäjälle palautuneita lähetyksiä ei lähetetä uudelleen asiakkaalle. Jos haluat tuotteen, tulee sinun tehdä uusi tilaus.